Het verblijf Locaties Contact Vrienden Andere initiatieven
Buurtzorg Nederland

Zorg op maat, persoonlijk en professioneel

Het Huis

Aan de rand van Warnsveld, in een rustige, groene omgeving, naast een kleine boomgaard, staat sinds 2013 het Buurtzorghuis Warnsveld.

Het huis is kleinschalig van opzet en heeft acht kamers. Twee kamers hiervan zijn geschikt voor verblijf met twee personen. Iedere kamer heeft een eigen badkamer. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en hebben ieder een eigen terras. Het huis heeft een besloten binnentuin.

De zorg

De verpleegkundigen in het Buurtzorghuis Warnsveld zijn dag en nacht aanwezig. De nadruk tijdens de zorg en begeleiding ligt op het bieden van comfort op lichamelijk, geestelijk en sociaal vlak. We stemmen de zorg af op wensen, behoeftes en mogelijkheden van cliënt en naasten. Hierbij werken wij samen met de huisarts, vrijwilligers, geestelijk verzorger en andere disciplines.

U  kunt uw eigen huisarts behouden. Echter, als de afstand tot het Buurtzorghuis een bezwaar kunnen wij bemiddelen in het vinden van een nieuwe huisarts.

Opname

Om in aanmerking te komen voor opname in het Buurtzorghuis Warnsveld, is er sprake van de volgende situatie: Er is een levensverwachting van korter dan drie maanden, (vaak) door een ongeneeslijke ziekte. Thuis zijn behoort niet meer tot de mogelijkheid, omdat het wenselijk is voor de zorgvrager en/of naasten dat er dag en nacht zorg en ondersteuning is. 

Opname in het Buurtzorghuis is elke dag van de week mogelijk.  


Tijdelijk verblijf

In overleg is een tijdelijke opname mogelijk. Wanneer u bijvoorbeeld door ziekte meer zorg nodig hebt dat thuis mogelijk is. Of als overbrugging na een intensieve ziekenhuisopname. Bel gerust voor meer informatie en opnamecriteria met een van de verpleegkundigen.

Bezoek

Uw familie en vrienden zijn van harte welkom om op bezoek te komen, er zijn geen bezoektijden. Naast uw eigen zit/slaapkamer kunt u in overleg gebruik maken van de woonkamer.

Indien de situatie hierom vraagt kan uw familie in het Buurtzorghuis Warnsveld overnachten en gebruik maken van de logeerkamer. Ook zijn er mogelijkheden om mee te eten. Hiervoor vragen wij een vergoeding.

De kosten

De verpleegkundige zorg in het Buurtzorghuis wordt gefinancierd vanuit het basispakket van uw zorgverzekeraar.

Voor het verblijf in het Buurtzorghuis wordt per nacht € 50,- in rekening gebracht. Hiervan worden huisvesting, maaltijden, schoonmaak en onderhoud bekostigd. In het geval van een hospice opname worden deze kosten mogelijk (deels) vergoed door uw zorgverzekeraar.

Huisregels m.b.t. het Coronavirus

Corona maatregelen vanaf 30 juni 2021 

Geachte cliënten/bezoekers, 

In het Buurtzorghuis hanteren wij maatregelen omtrent het Corona virus:

  • Houdt ten alle tijden 1,5 meter afstand van ons en elkaar. Blijf bij (milde) verkoudheidsklachten thuis. Draag een mondkapje binnen 1,5 meter van ons.
  • U mag onbeperkt bezoek ontvangen per dag. We vragen wel per keer met maximaal 3 personen te komen. Kinderen tot 13 jaar rekenen we niet mee. 
  • Om te garanderen dat wij de zorg in de ochtend rustig kunnen uitvoeren, is bezoek welkom vanaf 11 uur.
  • Wij vragen bezoek op de cliëntkamer te blijven. Heeft u ons nodig? Druk dan op de cliënt bel, dan komen we naar de kamer. 
  • Bezoek kan koffie en thee zelf pakken bij de koffiehoek op de kamer. Wilt u de bekertjes zelf weggooien?

Bij vragen of overleg, bel gerust of spreek ons aan!

Hartelijk dank voor uw medewerking,
Verpleegkundigen Buurtzorghuis

Fotogalerij

De vrijwilligers

vrijwiligers

Het team

Afbeelding1

Contact

Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op. Het Buurtzorghuis is gelegen op het terrein van GGnet in Warnsveld. Voor de rijrichting volg 'Buurtzorghuis' op de borden van het GGnet.

Bel ons: 06 - 2058 5554
E-mail ons: warnsveld@buurtzorghuis.nl
Bezoekadres:
Vordenseweg 12
7231 PA
Warnsveld
Postadres:
Postbus 69
7600 AB
Almelo

Copyright © 2021 Buurtzorg Nederland. Alle rechten voorbehouden.