Het verblijf Locaties Contact Vrienden Gastenboek Andere initiatieven
Buurtzorg Nederland

Zorg op maat, persoonlijk en professioneel

Huisregels m.b.t. het Coronavirus

Corona maatregelen vanaf 17 december 2020 

Geachte cliënten/bezoekers, 

In het Buurtzorghuis hanteren wij maatregelen omtrent het Corona virus:

  • Houdt ten alle tijden 1,5 meter afstand van ons en elkaar. Draag een mondkapje. Blijf bij (milde) verkoudheidsklachten thuis.
  • Er mogen maximaal 2 personen per dag op bezoek komen (kinderen tot 13 jaar rekenen we niet mee). Wij vragen u uw kring van bezoekers zo klein mogelijk te houden. Dus alleen directe familie en vrienden.
  • Om te garanderen dat wij de zorg in de ochtend rustig kunnen uitvoeren, is bezoek welkom vanaf 11 uur.
  • Om beweging in huis zoveel mogelijk te beperken komt bezoek binnen via de terrasdeur van de desbetreffende kamer. U belt aan bij de voordeur zodat de verpleegkundige de terrasdeur voor u kan openen. U kunt bij de voordeur uw handen desinfecteren als u aankomt en als u vertrekt.
  • Wij vragen bezoek op de cliëntkamer te blijven en niet over de gang te lopen. Heeft u ons nodig? Druk dan op de cliënt bel, dan komen we naar de kamer.
  • We verzoeken u vriendelijk om even naar buiten te gaan als de cliënt verpleegkundige zorg nodig heeft tijdens uw bezoek.
  • Bezoek kan koffie en thee zelf pakken bij de koffiehoek op de kamer. Wilt u de bekertjes zelf weggooien?

Bij vragen of overleg, bel gerust of spreek ons aan!

Hartelijk dank voor uw medewerking,
Verpleegkundigen Buurtzorghuis

Het Huis

Het Buurtzorghuis Warnsveld ligt dichtbij Zutphen aan de rand van Warnsveld in een groene omgeving. Het huis is kleinschalig van opzet en heeft acht kamers. Twee kamers hiervan zijn geschikt voor verblijf met twee personen. Iedere kamer heeft een eigen badkamer. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en hebben ieder een eigen terras. Het huis heeft een besloten binnentuin.

Opname

Opname is 24 uur per dag, 7 dagen per week mogelijk. In overleg is een tijdelijke opname in sommige gevallen ook mogelijk. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn na een ziekenhuisopname of doordat u door ziekte tijdelijk intensieve zorg en aandacht nodig heeft.

Bezoek

Uw familie en vrienden zijn van harte welkom om op bezoek te komen, er zijn geen bezoektijden. Naast uw eigen zit/slaapkamer kunt u in overleg gebruik maken van de woonkamer.
Tevens is het in bijzondere omstandigheden en in overleg ook mogelijk voor uw familie om te overnachten in het Buurtzorghuis (de kosten hiervoor zijn 15 euro per nacht).

De kosten

De verpleegkundige zorg in het Buurtzorghuis wordt gefinancierd vanuit het basispakket van uw zorgverzekeraar.

Voor het verblijf in het Buurtzorghuis wordt per nacht € 50,- in rekening gebracht. Hiervan worden huisvesting, maaltijden, schoonmaak en onderhoud bekostigd. In het geval van een hospice opname worden deze kosten mogelijk (deels) vergoed door uw zorgverzekeraar.

Fotogalerij

De vrijwilligers

vrijwiligers

Het team

team foto BZH Warnsveld

Contact

Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op. Het Buurtzorghuis is gelegen op het terrein van GGnet in Warnsveld. Voor de rijrichting volg 'Buurtzorghuis' op de borden van het GGnet.

Bel ons: 06 - 2058 5554
E-mail ons: warnsveld@buurtzorghuis.nl
Bezoekadres:
Vordenseweg 12
7231 PA
Warnsveld
Postadres:
Postbus 69
7600 AB
Almelo

Copyright © 2021 Buurtzorg Nederland. Alle rechten voorbehouden.