Zorg op maat, persoonlijk en professioneel
NIEUW Buurtzorghuis in Haaksbergen

Het Buurtzorghuis in Haaksbergen is geopend! Een hospice in een monumentale boerderij. In een prachtig groene omgeving. Voorzien van alle eigentijdse gemakken en moderne voorzieningen biedt het Buurtzorghuis een prettig onderkomen voor cliënten in de laatste levensfase.

Het huis beschikt over 7 gastenkamers met elk een eigen badkamer en terras. Twee van deze kamers zijn ingericht voor twee personen. De gezamenlijke keuken en woonkamer maken het huis compleet.

 

Een rondleiding

De kosten

De verpleegkundige zorg in het Buurtzorghuis wordt gefinancierd vanuit het basispakket van uw zorgverzekeraar.

Voor het verblijf in het Buurtzorghuis wordt per nacht € 35,-  in rekening gebracht. Hiervan worden huisvesting, maaltijden, schoonmaak en onderhoud bekostigd. In het geval van een hospice opname worden deze kosten mogelijk (deels) vergoed door uw zorgverzekeraar.

In geval van tijdelijke opname brengen wij € 50,- per nacht in rekening.

De locatie

DSC01096b DSC01178b IMG 2603 foto 1 foto 2
Berkelland Nieuws

'De buitenkant van het monumentale pand oogt nog altijd als een boerderij, maar van binnen is alles gericht op passende zorg en geborgenheid. Vanaf volgende week kunnen mensen die terminaal zijn ook in Haaksbergen in een hospice terecht. Buurtzorg zwaait de scepter over dit vierde Buurtzorghuis van Nederland'

 

Lees volledige artikel: berkelnieuws.nl

Het team

Contact

Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op.
Bel ons: 06 3073 2101
Email ons: haaksbergen@buurtzorghuis.nl
Bezoekadres:
Aaftinksweg 17
7481 VV Haaksbergen
Postadres:
Postbus 69
7600 AB Almelo