Zorg op maat, persoonlijk en professioneel
Buurtzorghuis in Haaksbergen

Het Buurtzorghuis in Haaksbergen is een hospice in een monumentale boerderij. In een prachtig groene omgeving. Voorzien van alle eigentijdse gemakken en moderne voorzieningen biedt het Buurtzorghuis een prettig onderkomen voor cliënten in de laatste levensfase.

Het huis beschikt over 7 gastenkamers met elk een eigen badkamer en terras. Twee van deze kamers zijn ingericht voor twee personen. De gezamenlijke keuken en woonkamer maken het huis compleet.

De kamers zijn ruim, licht en op buiten gericht. Door de grote raampartijen en het weidse uitzicht is er goed contact met buiten.

Ook is het voor cliënten binnen Haaksbergen mogelijk om gebruik te maken van respijtzorg.

Een rondleiding

De kosten

De verpleegkundige zorg in het Buurtzorghuis wordt gefinancierd vanuit het basispakket van uw zorgverzekeraar.

Voor het verblijf in het Buurtzorghuis wordt per dag € 35,-  in rekening gebracht. Hiervan worden huisvesting, maaltijden, schoonmaak en onderhoud bekostigd. In het geval van een hospice opname worden deze kosten mogelijk (deels) vergoed door uw zorgverzekeraar.

In geval van tijdelijke opname brengen wij € 50,- per nacht in rekening.

Kosten voor respijtzorg bedragen € 50,- per nacht. 

De locatie

SebastiaanBoersma 7703 SebastiaanBoersma 7708 SebastiaanBoersma 7712 SebastiaanBoersma 7719 SebastiaanBoersma 7728 SebastiaanBoersma 7706
Berkelland Nieuws

'De buitenkant van het monumentale pand oogt nog altijd als een boerderij, maar van binnen is alles gericht op passende zorg en geborgenheid. Vanaf volgende week kunnen mensen die terminaal zijn ook in Haaksbergen in een hospice terecht. Buurtzorg zwaait de scepter over dit vierde Buurtzorghuis van Nederland'

 

Lees volledige artikel: berkelnieuws.nl

Het team

Contact

Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op.
Bel ons: 06 3073 2101
Email ons: haaksbergen@buurtzorghuis.nl
Bezoekadres:
Aaftinksweg 17
7481 VV Haaksbergen
Postadres:
Postbus 69
7600 AB Almelo